Méďa [Ted] (2012) - slabý klon Family Guye

Filmové zápisky | 25.11.12 | 0 komentářů

Setha MacFarlanea znáte pravděpodobně jako autora animovaného seriály Family Guy (v ČR pod názvem Griffinovi) a zároveň hlas Petera Griffina nebo psa Briana.Tentokrát se ale ujal role režiséra hraného (ne úplně) filmu o obživlém plyšákovi Méďa. A laťky nastavené Griffinovými se ani nedotknul.
 
Méďa (2012) - plakát
zdroj: filmofilia.com
Johnu Bennettovi (Mark Wahlberg) se v dětství splnilo vánoční přání - jeho playšový medvídek oživnul. A protože si slíbili kamardství navždy, tak spolu žili až do Johnových pětatřiceti let. Jenže John si našel přítelkyni Lori (Mila Kunis), se kterou to začalo být vážné. A jednoho dne mu dala ultimátum - buď Méďa nebo ona. On totiž Ted není žádný svatoušek. Celý den kouří trávu, pije pivo, zve si do bytu prostitutky...
 
Samotný nápad s oživlým plyšákem, kterého mimomochodem dabuje také Seth MacFarlane, je celkem dobrý, ale zbytek filmu už je slabší. Prostě na fekálních vtípcích, kouření trávy a klišoidním příběhu dobrou komedii nepostavíte. 
 

 
Verdikt: Ne kdepak, roztomilý Méďa nesahá Brianu Griffinovi ani po tlapky. Pokud vám MacFarlaneův homur sedí, tak si místo Teda pusťte jednu z celeovečerních episod Family Guye (třeba Stewie Griffin - The Untold Story).

Štítky: ,

0 komentářů